отговорности | Нетинс Брокерс

отговорности

Ролята и мястото на застрахователния брокер

     Решили сте да сключите застраховка? Взели сте правилното решение. От каквато и застраховка да имате нужда много е важно преди това да проучите всичко, което има значение за вас. Има няколко важни неща, за които да помислите преди да предприемете действие по сключването на полица. Трябва първо да си изберете застрахователна компания, която да ви дава богат избор от подходящи продукти. След това би било добре да се поинтересувате и от юридическата страна на нещата, вашите права, задължения, отговорности и ангажименти.

Български

Транспорт & Логистика

Колко често Ви се е случвало да имате застрахователно събитие в България или чужбина и то да не е покрито по общи условия и вие да претърпите загуби?

Вече много доволни клиенти се насочиха към услугите на Нетинс Брокерс през последните години, за да получат по-добри застрахователни покрития, и по този начин да спестят време и средства.

Ние в Нетинс Брокерс, знаем колко важно за вас е да имате правилните покрития, и застрахователните събития да не нарушават нормалния ритъм на работа.

Undefined
Subscribe to RSS - отговорности