бизнес | Нетинс Брокерс

бизнес

Митническа Гаранция – Как може да освободите оборотни средства?

Не са малко бизнесите, които страдат от липсата на растеж и развитие, защото имат недостиг на свежи (оборотни) парични средства.

Липсата на оборотни парични средства, значително могат да затруднят растежа на всеки един бизнес и това драстично да намали развитието на бизнеса, като намали и конкурентното предимство. Може би това е една от причините поради, която един от десет бизнеса оцеляват след десетата година.

Undefined

Защитете Бизнеса си Със Застраховка „Ключови лица“

Като предприемач знаете, че ръководенето на успешен бизнес означава да имате екип от страхотни хора и винаги ще има поне един човек, който ще се откроява от останалите, като ключов играч в това компанията да жъне успехи.

Знанията, уменията или цялостният опит на този човек се считат за изключително ценни за компанията.

Как би се справил бизнесът ви, ако този човек почине или се разболее сериозно?

Застраховка „Ключови лица“ ви помага да предпазите бизнеса си, ако се случат такива непредвидени обстоятелства.

Български

Гаранции & Финансов риск

Знаете ли как да развиете бизнеса си чрез небанкова Гаранция?

Undefined

Ползите на застраховка "Домашно имущество"

     Едва 5% от жилищата в България имат сключена застраховка, като за сравнение може да се посочи, че обхвата в страните членки на ЕС е близо 90%.

     Имуществените застраховки осигуряват защита за Вашия дом, офис, магазин, хотел или предприятие, както и свързаните с него лични и бизнес интереси или отговорности. Застраховка „Домашно имущество” осигурява защита на имуществото на физически лица.

Български
Subscribe to RSS - бизнес