Подарете застраховка - подарявате сигурност | Нетинс Брокерс

Подарете застраховка - подарявате сигурност

     Когато наближават празници, всички искаме да зарадваме близките си и да им направим едновременно оригинален, полезен и смислен подарък. И докато търсим какво да подарим на любимите си хора, винаги се замисляме за сигурността на нашите доходи, спестявания и здраве. Това важи с още по-голяма сила, когато и ние и те трябва да се съобразяват с бюджетни ограничения. Чувството за сигурност е едно от най-важните за качествен живот. Финансова, социална, семейна, има много форми на сигурност, а в настоящата икономическа ситуация, финансовата сигурност често е дефицит. Причините за това често са свързани с извънредни събития, които затрудняват бюджета и дори преобръщат живота ни. А застрховката е най-доброто средтво за преодоляване на такива катаклизми. Всъщност най-скъпото нещо в живота е нашето щастие и спокойствие. Какъв по-добър подарък да си направим за празниците от застраховка „Живот“?

     Застраховка „Живот” е начин да поемете отговорност към здравето и сигурността на семейството си в дългосрочен план. Сключвайки този вид застраховка се грижите за най-ценното благо – живота. Идеята е следната: предварително заплащате определена сума и може да разчитате, че ако настъпи неблагоприятно събитие, т.е. ако се осъществи рискът, срещу който сте се подсигурили, застрахователят ще заплати на вас или на вашите близки парична сума.

     Договорът за застраховка „Живот” може да се сключи като рискова застраховка – застраховате се в случай на загуба – ако най-страшното се случи, наследниците ви или други посочени в договора лица ще получат определена сума или като спестовна застраховка – ако доживеете до определената в договора възраст, то застрахователят ви изплаща общия размер на премиите, които сте му давали през срока на застраховането (подобно на влог в банка).

     Премията, която се внася при застраховката „Живот”, зависи от срока на застраховката, сумата, която лицето иска да му се изплати при настъпване на застрахователно събитие, възрастта и рисковия клас професия на лицето. На всеки отделен клиент се предлага продукт, който покрива нуждите му. Срокът на застраховката зависи от желанието и потребностите на клиента.

     Независимо от това дали тайната на вашето спокойствие би била защита на дохода в случай на възникване на непредвидено събитие, защита на живота и здравето, спестявате за екскурзии, бъдещи покупки или бъдещето на децата, ние осигуряваме за вас широка продуктова гама от комплексни застрахователни продукти за нуждите на цялото ви семейство.

     За връзка с нас и безплатна консултация можете да се свържете на 0700 359 07