Митническа Гаранция – Как може да освободите оборотни средства? | Нетинс Брокерс

Митническа Гаранция – Как може да освободите оборотни средства?

Не са малко бизнесите, които страдат от липсата на растеж и развитие, защото имат недостиг на свежи (оборотни) парични средства.

Липсата на оборотни парични средства, значително могат да затруднят растежа на всеки един бизнес и това драстично да намали развитието на бизнеса, като намали и конкурентното предимство. Може би това е една от причините поради, която един от десет бизнеса оцеляват след десетата година.

С развитието на икономиката и капиталовите пазари се появяват повече възможности и финансови инструменти, чрез които собствениците на бизнес да се справят с нарастващите предизвикателства, които стоят пред всеки един предприемач.

Тук е въпроса, дали получавате навременна информация за предстоящите възможности и още повече, дали предприемата необходимите действия, за да изпреварите конкурентите, които не спят.

Ние в Нетинс Иншурънс Брокерс, като независим консултант имаме привилегията да се грижим за развитието на нашите клиенти, като се стремим да бъдем все по – близо до тях и да предлагаме решения съобразени с нуждите им.

За момента имаме Митническа Гаранция за режими временно и митническо складиране, съгласувана с  Агенция Митници. 

Бихме могли да предложим Митнически гаранции  за следните режими:

  • временно складиране
  • режим митническо складиране
  • режим временен внос с пълно освобождаване от вносни мита
  • режим активно усъвършенстване
  • режим специфична употреба

Предимствата на този продукт са, че вие освобождавате оборотни средства, чрез които може да оперирате повече бизнес и да бъдете конкурентноспособни на динамичния пазар.

Процесът за оценка е бърз и лесен. Само в две прости стъпки вие може да имате Митническа Гаранция и така да спестите много време и разходи и то на по ниски такси от банковите гаранции.

 

Ако искате да бъдете едни гърди пред вашите конкуренти, обадете се за вашата безплатна консултация - 0700 359 07