Какво получавате от иновативната услугата Мобилен експерт? | Нетинс Брокерс

Какво получавате от иновативната услугата Мобилен експерт?

С навлизане на дигитализацията в застраховането и развитието на технологиите, ние сме все по – близо до клиентите, като им предоставяме отлично обслужване, по – бързо решаване на застрахователни казуси и пълна подкрепа в процеса на застраховане.

С новата услуга Мобилен експерт, клиентите ни получават  пълно съдействие при настъпване на застрахователно събитие, като може да им спестим ценно време, когато им направим оглед на място или вземем техния автомобил от удобно за тях време и място и по този начин получават пълно съдействие и спестят ценно време.

Обработката на щетите може да отнеме до един час без излишни документи, а изплащането на обезщетението до 24 часа. Всичко е много бързо, лесно и удобно.

Мобилният експерт организира и извършва оглед за констатиране на събитието и определяне размера на щети на адрес, дата, място и час удобни за клиента и извършва контрол на качеството след отремонтиране на автомобила.

И това не е всичко, може да получите заместващ автомобил за периода, в който се извършва ремонта и всичко това е напълно безплатно за нашите клиенти.

За повече информация за продукта може да се свържете с нас на 0700 359 07.