Как да защитите вашите служители? | Нетинс Брокерс

Как да защитите вашите служители?

В създалата се пандемична ситуация, в която здравето на всеки един от нас е основен приоритет, най – важната стъпка е да намалите финансовите загуби, като застраховате своето здраве и това на служители, които са най – ценният ви ресурс.

Важно ли е за вас да защитите бизнеса си от фалит, като се погрижите за служителите, които работят с клиенти?

Ние се грижим за спокойствието на социално отговорните работодатели, като предлагаме защита за служители работещи с клиенти.

Един от основните инструменти, който може да Ви предложим е Групова Рискова застраховка „Живот“, с покритие за COVID-19. С Групова рискова застраховка "Живот" осигурявате надеждно покритие на рискове, свързани с живота и трудоспособността на вашите служители, като може да добавите покритие за COVID-19, което покрива нуждите свързани с лечение на вируса, междувременно може да се възползвате от редица данъчни облекчения.

Основните предимства на групова Рискова застраховка „Живот" с покритие срещу COVID-19 са:

  • Изплащане на обезщетение при диагноза COVID-19
  • Териториалната валидност на застраховката е за цял свят
  • Изплащане на обезщетение при болничен престой
  • Покритията загуба на живот и болничен престой не се ограничават само до COVID-19, а включват всякакви други заболявания и злополуки

Гъвкава застрахователна защита - възможност за надграждане на застраховката с комбиниране на допълнителни рискове по избор на клиента: 

➢ трайна неработоспособност от злополука
➢ трайна неработоспособност над 75 % от заболяване ➢ временна неработоспособност от злополука
➢ временна неработоспособност от заболяване
➢ медицински разходи от злополука
➢ медицински разходи от заболяване
➢ дневни пари за болничен престой
➢ хирургическо лечение по време на болнично лечение ➢ обезщетение при фрактури
➢ обезщетение при изгаряния
➢ второ медицинско мнение 

Бъдете социално отговорни работодатели  и се погрижите за служителите си, които работят с клиенти и намалете административните разходи, като се възползвате от данъчните облекчения.

За повече информация и консултация с наш експерт може да се свържете на 0700 359 07 или да изпратите вашето запитване на office@netinsbrokers.com