Да защитим дома си, докато отсъстваме по празниците | Нетинс Брокерс

Да защитим дома си, докато отсъстваме по празниците

   Често ставаме свидетели на неочаквани случки, в които домът ни понася сериозни щети. Кражбите и влизането с взлом са висок процент, а неумишлено нанесените щети на имуществата са дори повече. Още по-неприятно е, когато инцидентът се случи, докато не сме у дома. Макар и да не го очакваме, не е изключено да попаднем в подобна ситуация – заминаваме на коледна почивка, връщаме се и заварваме апартамента наводнен в следствие на разсеяността на съседа. Със сигурност наводнението не е най-добрият финал на коледната отпуска. Резултатът е редица щети на мебелите, техниката, личните ни вещи и куп главоболия.

   Има обаче и случаи, в които негативните последици могат да бъдат сведени до минимум. Имуществените застраховки са подходящ начин да защитим дома си и да се заредим със спокойствие по празниците. Обезщетение при редица рискове като наводнения, градушки, пожар, земетресение, природни бедствия, кражба чрез взлом, вандализъм, грабеж, авария в електроуреди и много други можем да получим сключвайки такава застраховка. Имуществената полица осигурява комплексна защита на дома и имуществото, а до края на годината Ви подканваме да се възползвате от нашите специални, промоционални цени.             

   Крайната цена за сключването на такъв тип полица се определя според града, в който се намира жилището ви, площта и пакета рискове, за които сте избрали да го застраховате, което от своя страна означава, че можете да застраховате имуществото си срещу рисковете, които ви тревожат най-много. При настъпили щети застрахователите ще възстановят стойността им в зависимост от избраното покритие, а за вас остава „грижата“ как да се насладите на домашния уют.

   За повече информация заповядайте в офисите на Нетинс Брокерс!