щети | Нетинс Брокерс

щети

Познаваме ли достатъчно добре застраховка Гражданска отговорност?

     Макар и да не ни се иска, понякога се случва по време на път да станем част от ПТП. Тогава се сещаме, че имаме застраховка “Гражданска отговорност”, която да покрие причинените вреди. Какво трябва да знаем обаче за тази застраховка и за какво да внимаваме? 

     Застраховка „Гражданска отговорност” е задължителна и обезщетява пострадалите при пътно транспортно произшествие, за сметка на виновника за ПТП. Пострадалият отделно може да  заведе дело за нанесени вреди. Изплатеното обезщетение от застрахователя в никакъв случай не  изключва съдебен процес срещу причинителя на ПТП.

Български

Застраховка "Каско" - доброволна, но необходима

      За разлика от задължителната застраховка "Гражданска отговорност", която покрива отговорността за причинените от вас на трети лица имуществени и неимуществени вреди, свързани с притежаването или използването на моторно превозно средство, застраховка „Каско” покрива пълна загуба или частични щети нанесени на вашия автомобил вследствие на  проявлението на различни застрахователни рискове – пожар, природни бедствия, пътно-транспортно произшествие,  кражба или грабеж на МПС.

Български

Застраховка "Kаско" - рационален избор за защита и спокойствие

     Кражбите на автомобили значително са намалели през 2016г.

     През 2015г. са откраднати 4018 автомобила. За 2016г. кражбите на автомобили са намалели с малко повече от 20% - 3239 октраднати автомобила. Статистиката сочи още, че се увеличава процента на разкриваемостта на кражбите. През 2015г. са разкрити 6.19% от крадците, през 2016г. процентът е по-голям - 9.59%. Най-много са кражбите в по-големите градове - София, Пловдив, Бургас, Варна. В София кражбите продължават да бъдат най-много: 2015 г. - 2429; 2016 г. - 1851 откраднати автомобила.

Български

Кампания "Земеделски култури"

     Предлаганите продукти за застраховане на земеделските култури са изключително разнообразни. Производителите могат да застраховат бъдещата реколта срещу проливен дъжд, буря, наводнение, пожар, осланяване, измръзване и други природни бедствия.

     През последните години все повече производители застраховат продукцията си. Статистиката сочи, че в момента около 40% от земеделското производство у нас е застраховано срещу различни рискове.

Български

Коледна промоция по имуществени застраховки

     Предлагаме Ви 20% отстъпка на застраховка за Вашето семейство и имущество до края на месец декември 2016 г.

Български

До 50% отстъпки за имуществено застраховане през лятото

     Всички наши клиенти могат да се възползват и да осигурят защита на своя дом, като сключат застраховка „Защитен дом“ с 45% отстъпка от тарифата за периода от 01.06.2016 г. до края на септември. Минималната застрахователна премия е 10 лв.

Български

Имуществени застраховки на коледни цени

   20% отстъпка на застраховките „Защитена фамилия“ и „Защитено имущество“ от 01 ноември 2015 г. до края на месец февруари 2016 г.

Български

Зимна промоция по имуществени застраховки

   Зимата продължава да ни изненадва, продължават и нашите промоции и изненади към Вас. Само сега имате възможността да сключите Вашата имуществена застраховка на цени от 46 лв. с пълни покрития. Покритието е на база първи риск като всеки има възможност да се консултира с нашите експерти в областта, за да вземе най-правилното решение в зависимост от своите изисквания и нужди. Направете избор на най-удобния вариант за защита на Вашето движимо и недвижимо имущество.

Български

"Автокаско" с лек ръст в цените

   Много от застрахователните компании ще увеличат тарифите по "Автокаско" до няколко месеца, но натискът на пазара едва ли ще доведе до сериозен ръст. Това показа допитване до дружествата. Причинита за ръст при някои от тях е препоръка на Комисията за финансов надзор, изпратена още през август до най-големите по пазарен дял на "Автокаско". Надзорът няма право да ги задължи да повишат тарифите си, но според него те трябва да бъдат вдигнати, за да се гарантира, че няма продажби под себестойност, застрашаващи финансовата стабилност на застрахователите.

Български

Щетите след наводнението в община Велико Търново

Българският червен кръст се притече на помощ с одеяла и чаршафи на пострадалите от приливната вълна в Килифарево. На живеещите в 25 пострадали имота по поречието на река Белица са раздадени 75 комплекта. Обитателите сами започват да укрепват къщите си.

Български

Страници

Subscribe to RSS - щети