спестявания | Нетинс Брокерс

спестявания

Как може да защитите спестяванията си по време на криза?

Ставаме свидетели на нов световен ред и невиждана пандемия, която се докосва до всеки.

Предприетите мерки за борба с коронавируса вече доведоха до сериозна икономическа криза в целия свят. Забраните за пътуване, затварянето на молове, ресторанти, кафенета, необходимостта от поддържане на социална дистанция, поставят на колене цели индустрии. 

Цялостно индустрията и услугите ще забавят значително оборотите си. Ще започнат съкращения на служители, безработицата ще се увеличи.

Undefined

Социални придобивки за служители

Социалните придобивки за служители стават все по – значими за пазара на труда. Много развиващи се компании търсят подходящи схеми за стимулиране на своите служители, които трябва да съобразят със своите ценности, визия и финансови цели на компанията.

Ние в Нетинс Брокерс сме тясно специализирани в социални придобивки за служители и с така наречените „Златни окови“, чрез които работодателите повишават мотивацията и ефективността в работната среда и намаляват текучеството на ключови служители.

Може да предложим следните консултантски услуги:

Undefined

Купуваме два пъти повече застраховки за здраве

   Близо два пъти се е увеличил интересът към застраховките "Заболяване" през 2014 г., сочат предварителните данни на Комисията за финансов надзор за животозастрахователния пазар у нас. Докато през 2013 г. сме купили такива полици на обща стойност 12.135 млн. лв., то през следващата 2014 г. сумата се увеличава с близо 93% до 23.401 млн. лв.

Български
Subscribe to RSS - спестявания