спестяване | Нетинс Брокерс

спестяване

Митническа Гаранция – Как може да освободите оборотни средства?

Не са малко бизнесите, които страдат от липсата на растеж и развитие, защото имат недостиг на свежи (оборотни) парични средства.

Липсата на оборотни парични средства, значително могат да затруднят растежа на всеки един бизнес и това драстично да намали развитието на бизнеса, като намали и конкурентното предимство. Може би това е една от причините поради, която един от десет бизнеса оцеляват след десетата година.

Undefined

Как да защитим своите близки и спестяванията си?

През последните години сме свидетели на много динамично развитие във финансовия сектор, което ни кара да се замислим сериозно за социалната система и за това как ще се подсигурят необходимите средства за преживяване на населението.

Едва 5% от хората при достигане на 65 годишна възраст ще продължават да разполагат с безпроблемен финансов доход.

Всички ние сме поставени пред голямо предизвикателство…

Как да повишим финансовата си култура, да може да спестяваме част от приходите си и най – вече, да ги вложим разумно в сигурна инвестиция?

Български

Застраховки "Живот" изместват влоговете

     Ниските лихви на банковите депозити раздвижват не само пазара на имоти, но и другите варианти за спестяване. През 2015 г. се отчита бум на застраховките "Живот", които носят и спестовен елемент. Приходите на животозастрахователните компании нарастват с 15,2% до общата сума от 392,4 млн. лв., сочат данните на Комисията за финансов надзор за 2015 г. Най-голям ръст от 63% има при застраховките "Живот", свързани с инвестиционен фонд. Премийните приходи на компаниите от тези полици са нараснали с 10,4 млн. лв. до 27 млн. лв.  

Български

Защо да изберем застраховка "Живот" като начин на спестяване, вместо депозит в банка?

   Спестяването е необходимост, която осъзнават повечето хора в България. Част от тях използват традиционните спестовни инструменти като банковите депозити, а  други все повече се доверяват на различни, модерни методи за спестяване, които отговарят на променящата се действителност.

Български

Митове и истини относно застраховка "Живот"

   Сред българите съществуват много митове по отношение на животозастраховането. Някои от най-разпространените са: "Застраховките „Живот” са скъпи", "Смятам, че на мен нищо лошо няма да ми се случи", "Това са пари, хвърлени на вятъра", както и –  „Застрахователите не плащат“.

Български
Subscribe to RSS - спестяване