сигурност | Нетинс Брокерс

сигурност

Как може да защитите спестяванията си по време на криза?

Ставаме свидетели на нов световен ред и невиждана пандемия, която се докосва до всеки.

Предприетите мерки за борба с коронавируса вече доведоха до сериозна икономическа криза в целия свят. Забраните за пътуване, затварянето на молове, ресторанти, кафенета, необходимостта от поддържане на социална дистанция, поставят на колене цели индустрии. 

Цялостно индустрията и услугите ще забавят значително оборотите си. Ще започнат съкращения на служители, безработицата ще се увеличи.

Undefined

Какво трябва да знаете за автомобилното застраховане?

„Моят автомобил е моята най – голяма ценност...“ 

Звучи ли ви познато?!

Факт, автомобилното застраховане заема около 70 % от застрахователния пазар в България.

Странно е, че повечето българи предпочитат да си застраховат автомобила, а не жилището, здравето или живота.

За това днешната статия ще ви даде по – голяма яснота, за това какво трябва да знаете за автомобилните застраховки.

Undefined

Защитете Бизнеса си Със Застраховка „Ключови лица“

Като предприемач знаете, че ръководенето на успешен бизнес означава да имате екип от страхотни хора и винаги ще има поне един човек, който ще се откроява от останалите, като ключов играч в това компанията да жъне успехи.

Знанията, уменията или цялостният опит на този човек се считат за изключително ценни за компанията.

Как би се справил бизнесът ви, ако този човек почине или се разболее сериозно?

Застраховка „Ключови лица“ ви помага да предпазите бизнеса си, ако се случат такива непредвидени обстоятелства.

Български

Подарете застраховка - подарявате сигурност

     Когато наближават празници, всички искаме да зарадваме близките си и да им направим едновременно оригинален, полезен и смислен подарък. И докато търсим какво да подарим на любимите си хора, винаги се замисляме за сигурността на нашите доходи, спестявания и здраве. Това важи с още по-голяма сила, когато и ние и те трябва да се съобразяват с бюджетни ограничения. Чувството за сигурност е едно от най-важните за качествен живот. Финансова, социална, семейна, има много форми на сигурност, а в настоящата икономическа ситуация, финансовата сигурност често е дефицит.

Български

Сигурност за Вашите домашни любимци

     Застраховката за домашни любимци плаща, отчасти или изцяло, за ветеринарно лечение на болни или ранени домашни любимци на осигуреното лице. Някои полици изплащат обезщетения, когато животното умре или ако домашният любимец е изгубен или откраднат.

Български

Най-добрият подарък за Вашия дом

     След всички подаръци за близките хора помислихте ли кой би бил най-добрият новогодишен подарък за Вашия дом? За съжаление, много са заплахите, които биха могли да нанесат вреди на нашата уютна крепост и да ни донесат не само емоционални, но и финансови проблеми. Пожар, наводнение, кражба са само част от бедите, които никой от нас не си пожелава за Новата година. Трябва да сме подготвени за всякакви ситуации и ако през 2015 г. сме забравили да се погрижим за сигурността на нашия дом, да го направим още в началото на 2016 г.

Български

Днес официално започва ски сезонът в зимните ни курорти

   В трите големи планински курорта - Банско, Боровец и Пампорово, днес се открива официално зимният туристически сезон. Първоначалните прогнози на Министерството на туризма са за 4-5% увеличение на туристите. Всички планински курорти запазват цените на картите за съоръженията през сезона.

 

Български

Да защитим дома си, докато отсъстваме по празниците

   Често ставаме свидетели на неочаквани случки, в които домът ни понася сериозни щети. Кражбите и влизането с взлом са висок процент, а неумишлено нанесените щети на имуществата са дори повече. Още по-неприятно е, когато инцидентът се случи, докато не сме у дома. Макар и да не го очакваме, не е изключено да попаднем в подобна ситуация – заминаваме на коледна почивка, връщаме се и заварваме апартамента наводнен в следствие на разсеяността на съседа. Със сигурност наводнението не е най-добрият финал на коледната отпуска.

Български

Не тръгвайте в планината без застраховка!

   Туристите и скиорите задължително трябва да си направят туристическа планинска застраховка преди да тръгнат към планината. Тя се използва при спортна или туристическа дейност в планината, както и при упражняване на различни хобита, в това число и екстремни.

Български

Защо да изберем застраховка "Живот" като начин на спестяване, вместо депозит в банка?

   Спестяването е необходимост, която осъзнават повечето хора в България. Част от тях използват традиционните спестовни инструменти като банковите депозити, а  други все повече се доверяват на различни, модерни методи за спестяване, които отговарят на променящата се действителност.

Български

Страници

Subscribe to RSS - сигурност