рискове | Нетинс Брокерс

рискове

Социални придобивки за служители

Социалните придобивки за служители стават все по – значими за пазара на труда. Много развиващи се компании търсят подходящи схеми за стимулиране на своите служители, които трябва да съобразят със своите ценности, визия и финансови цели на компанията.

Ние в Нетинс Брокерс сме тясно специализирани в социални придобивки за служители и с така наречените „Златни окови“, чрез които работодателите повишават мотивацията и ефективността в работната среда и намаляват текучеството на ключови служители.

Може да предложим следните консултантски услуги:

Undefined

Есенни промоции за дома и автомобила

     С настъпването на есента идват и сезонните опасности за движимото и недвижимото ни имущество. Пороен дъжд може да наводни имота ни и да причини неудобства за седмици и месеци наред. Студеният вятър може да събори дървета, да отнесе покриви или да изпрати летящи предмети към прозорците ни. За сняг е още рано да се говори, но никога не знаем кога ще ни изненада. Ако на прага на зимата домът или автомобилът ни се окажат повредени, финансовите разходи може сериозно да ударят бюджета ни.

Български

До 50% отстъпки за имуществено застраховане през лятото

     Всички наши клиенти могат да се възползват и да осигурят защита на своя дом, като сключат застраховка „Защитен дом“ с 45% отстъпка от тарифата за периода от 01.06.2016 г. до края на септември. Минималната застрахователна премия е 10 лв.

Български

Рисковете за неплатени сметки и такси на имот, придобит при търг

   Вече сте горд собственик на имот, закупен чрез съдия-изпълнител на добра цена. И сега ви предстои да влезете във владение на новото си жилище. Но има вероятност старият собственик да не е платил режимните си задължения и такси за входа. Трябва ли за пускане на нови партиди за ток и вода да са платени старите? Ами от кого домоуправителят ще търси неплатените такси за входа? Как следва да постъпим, ако се намираме в това положение?

Български

10% самоучастие, гарантирано пълно обезщетение по „Каско”

Застраховката „Каско” за разлика от „Гражданската отговорност” не е задължителна. Тя осигурява обезщетение при повреда, кражба или унищожение на автомобила. Покрива рискове като пожар, експлозия, природно бедствие, катастрофи, кражби на автомобила.

Български

Подценяваме важността на Жилищните застраховки

Видове домашни бедствия

Пожари, наводнения, природни бедствия и това са само част от рисковете, които се случват неочаквано, но водят до големи материални щети и загубени пари. За всичко това Ви е необходимо имуществена застраховка.

По традиция в България всички правим Гражданска отговорност, но не се замисляме за жилището си. Застраховката на апартамента/къщата е доста по-евтина от един автомобил втора ръка над 10 години.

Български
Subscribe to RSS - рискове