промоция | Нетинс Брокерс

промоция

Защита на дома от летните рискове

     Лятото е на прага и вече чакаме с нетърпение планираните ваканции. Но въпреки че топлият сезон изглежда безопасен и приятен, рисковете свързани с настъпването му не са никак малко. За ваше лично и финансово спокойствие е препоръчително да имате сключена застраховка. А ако все още не сте сигурни дали ви трябва застраховка, ще ви представим някои от рисковете на лятото.

Български

Новогодишна промоция на застраховка "Имущество"

    Какво е Коледа без уютен дом, топлина, сигурност и подаръци? За да бъдете приятно зарадвани ние ще Ви дарим с всичко това, опаковано в застраховка „Имущество“. 

Български

Стартира кампания "Безгрижна ваканция"

   Кампанията „Безгрижна ваканция“ предоставя възможността да си осигурите безгрижие и спокойствие по време на лятната почивка чрез комбинация от застрахователни продукти.

   До 13 септември 2015, всеки един от Вас би могъл да направи своя избор от промоционални пакети по продуктите "Пожар и други щети на имуществото", "Комфорт за дома и семейството", "Помощ при пътуване", "Отмяна на пътуване", "Индивидуална застраховка Злополука".

Български

Лятна промоция по имуществени застраховки

   Стартира традиционната лятна промоция по имуществено застраховане. Клиентите на дружеството могат да сключат застраховка „Защитен дом“ с 45% отстъпка от тарифата за периода от 01.06.2015 г. до края на месец септември. Минималната застрахователна премия е 10 лв.

Български

Зимна промоция по имуществени застраховки

   Зимата продължава да ни изненадва, продължават и нашите промоции и изненади към Вас. Само сега имате възможността да сключите Вашата имуществена застраховка на цени от 46 лв. с пълни покрития. Покритието е на база първи риск като всеки има възможност да се консултира с нашите експерти в областта, за да вземе най-правилното решение в зависимост от своите изисквания и нужди. Направете избор на най-удобния вариант за защита на Вашето движимо и недвижимо имущество.

Български

Зимна промоция по Имуществени застраховки

   Имуществените застраховки осигуряват защита за фирмено имущество и свързаните с него интереси на юридически лица и еднолични търговци, както и покритие за лично имущество на физически лица. Има голямо разнообразие на тези застаховки – за Вашия дом, офис, магазин, хотел, производствено предприятие или строителен обект, както и за свързаните с него лични и бизнес интереси или отговорности.

Български
Subscribe to RSS - промоция