почивка | Нетинс Брокерс

почивка

Лятна промоция по имуществено застраховане

     В сезона на летните отпуски, когато жилищата опустяват за седмици, защитата им от крадци, от пожари или от земетресение е абсолютно задължителна. Застраховката на дома е най-сигурният начин да се спестят пари и нерви. 

Български

Да подсигурим надеждно и спокойно пътуване

     Сезонът на почивките и ваканциите наближава с пълна сила. Всеки си мечтае за слънчево и безаварийно пътуване, но за съжаление много често чуваме за провалени почивки, хаос по пътищата и нещастия свързани със стотици хора. Ако сте били в подобни ситуации, знаете, че трябва да сте много внимателни и да подсигурите добре следващите си пътувания. За да си спестите неприятни преживявания и провалена почивка е добре да се запознаете със застраховките, които ще помогнат това да се случи.

Български

Стартира кампания "Безгрижна ваканция"

   Кампанията „Безгрижна ваканция“ предоставя възможността да си осигурите безгрижие и спокойствие по време на лятната почивка чрез комбинация от застрахователни продукти.

   До 13 септември 2015, всеки един от Вас би могъл да направи своя избор от промоционални пакети по продуктите "Пожар и други щети на имуществото", "Комфорт за дома и семейството", "Помощ при пътуване", "Отмяна на пътуване", "Индивидуална застраховка Злополука".

Български

Уикенд в нашите ски курорти по-скъп от седмица на Алпите

   Уикенд почивките в родните ски курорти са с по-високи цени в сравнение с почивката в западноевропейските курорти. България е на първо място в Европа по ниски цени за 6-дневните пакети, но не така стои въпросът за т. нар. дълги уикенди. Оказва се, че за 3 дни в Банско туристите трябва да си приготвят по 500 лв. В тази сума е включено настаняването в 3-звезден хотел и карти за ски пистите.

   За сравнение в италиански курорт в Алпите почивка от шест дни със същите условия струва всичко около 400 евро. В цената обаче влиза още безплатен превоз до пистите и ползване на ски екипи.

Български

Какво да очаква туристическият бранш от зимния сезон ?

   Туроператори и хотелиери се надяват предстоящият ски сезон да бъде по-силен от миналогодишния. Прогнозите са нивата да се запазят и дори да се увеличат спрямо зима 2013/2014. Оптимизмът идва от факта, че ранните записвания са започнали с по-сериозен ръст от обикновеното, и то на пазари като скандинавските, които са съпроводени с предварително планиране и устойчивост. Ранните записвания, които се правят до средата на ноември, са с 10-15% по-ниски цени, отколкото в разгара зимата, напомнят туроператори. 

Български
Subscribe to RSS - почивка