пожар | Нетинс Брокерс

пожар

Защита на дома от летните рискове

     Лятото е на прага и вече чакаме с нетърпение планираните ваканции. Но въпреки че топлият сезон изглежда безопасен и приятен, рисковете свързани с настъпването му не са никак малко. За ваше лично и финансово спокойствие е препоръчително да имате сключена застраховка. А ако все още не сте сигурни дали ви трябва застраховка, ще ви представим някои от рисковете на лятото.

Български

Великденски промоции по имуществено застраховане

     От 16.03.2016 г. Ви предлагаме имуществени застраховки на специална великденска цена. Клиентите ни могат да сключат застраховка „Защитена фамилия” с 20% отстъпка, а за застраховка „Защитено имущество” отстъпката е 30%. Промоционалното предложение важи до края на май 2016 г.

 

Български

Застраховка „Авария на машини”

     За собствениците на производствени машини, оборудване и съоръжения, както и инвеститори в производството от всички видове отрасли на селскостопанската дейност, „НЕТИНС БРОКЕРС” ООД предлага застраховката „Авария на машини” с разширен обхват на покрити рискове съобразно промените в пазарното търсене, които постоянно се следят и анализират от нашите специалисти.

Български
Subscribe to RSS - пожар