кражба | Нетинс Брокерс

кражба

Колко вида застраховка Автокаско познаваме?

     Автомобилното застраховане е един от най-търсените и популярни продукти, предлагани от застрахователните компании, а Каско застраховката става все по-търсена. Сключването на Каско е доброволен и отговорен избор, когато искаме да си осигурим допълнителна защита.

Български

Как да изберем най-подходящата имуществена застраховка?

     Все повече собственици се замислят как да предпазят жилищата си от пожар, природни бедствия, наводнения, кражба, късо съединение, токов удар,земетресение,вандализъм. Статистиката показва, че малка част от българите застрахват този толкова важен актив. Всички може да се съгласим, че домът е най-ценното имущество, което притежаваме. Осигурявайки застрахователна защита за вашия дом, осигурявате сигурност и спокойствие за вас и вашето семейство.

Български

Защита на дома от летните рискове

     Лятото е на прага и вече чакаме с нетърпение планираните ваканции. Но въпреки че топлият сезон изглежда безопасен и приятен, рисковете свързани с настъпването му не са никак малко. За ваше лично и финансово спокойствие е препоръчително да имате сключена застраховка. А ако все още не сте сигурни дали ви трябва застраховка, ще ви представим някои от рисковете на лятото.

Български

Сигурност за Вашите домашни любимци

     Застраховката за домашни любимци плаща, отчасти или изцяло, за ветеринарно лечение на болни или ранени домашни любимци на осигуреното лице. Някои полици изплащат обезщетения, когато животното умре или ако домашният любимец е изгубен или откраднат.

Български

Да защитим дома си, докато отсъстваме по празниците

   Често ставаме свидетели на неочаквани случки, в които домът ни понася сериозни щети. Кражбите и влизането с взлом са висок процент, а неумишлено нанесените щети на имуществата са дори повече. Още по-неприятно е, когато инцидентът се случи, докато не сме у дома. Макар и да не го очакваме, не е изключено да попаднем в подобна ситуация – заминаваме на коледна почивка, връщаме се и заварваме апартамента наводнен в следствие на разсеяността на съседа. Със сигурност наводнението не е най-добрият финал на коледната отпуска.

Български

Бум на кражбите на автомобили у нас

   Канал за износ на луксозни коли действа от началото на годината в България. Автомобили от марките BMW, Mercedes и Audi, както и скъпи джипове, се прехвърлят през границата на път за Сирия и арабските страни, твърдят източници от службите. Данните на полицията показват, че между 4 и 8 луксозни возила средно изчезват всекидневно в страната. По-голямата част от тях отпътуват безпроблемно през Турция за Близкия изток. Сериозен бум при кражбите на коли бе отчетен в края на 2013 година.

Български

Новата мода в кражбите на автомобили- стари и евтини

МВР алармира за повишаване кражбите на стари автомобили.  Собствениците на автомобили на 10 и повече години не считат за необходимо да сключат застраховка „Каско” и при настъпило такова събитие щетите остават изцяло за сметка на притежателя на МПС. 60% от откраднатите автомобили са такива.

Български
Subscribe to RSS - кражба