имуществена застраховка | Нетинс Брокерс

имуществена застраховка

Предимства на имущественото застраховане

     Типично за българския застрахователен пазар е склонността на хората да сключват единствено задължителните застраховки. Гледате скептично на застраховките или просто нямате изграден навик и култура да се застраховате редовно и доброволно. От самите вас зависи дали ще промените стереотипите си и ще започнете да застраховате първо по-важните елементи от живота ви, а именно вашият покрив. Често от застраховка имущество се лишават не само домакинствата, но и собствениците на малки бизнеси и офиси.

Български

Как да изберем най-подходящата имуществена застраховка?

     Все повече собственици се замислят как да предпазят жилищата си от пожар, природни бедствия, наводнения, кражба, късо съединение, токов удар,земетресение,вандализъм. Статистиката показва, че малка част от българите застрахват този толкова важен актив. Всички може да се съгласим, че домът е най-ценното имущество, което притежаваме. Осигурявайки застрахователна защита за вашия дом, осигурявате сигурност и спокойствие за вас и вашето семейство.

Български

Лятна промоция по имуществено застраховане

     В сезона на летните отпуски, когато жилищата опустяват за седмици, защитата им от крадци, от пожари или от земетресение е абсолютно задължителна. Застраховката на дома е най-сигурният начин да се спестят пари и нерви. 

Български

Най-добрият подарък за Вашия дом

     След всички подаръци за близките хора помислихте ли кой би бил най-добрият новогодишен подарък за Вашия дом? За съжаление, много са заплахите, които биха могли да нанесат вреди на нашата уютна крепост и да ни донесат не само емоционални, но и финансови проблеми. Пожар, наводнение, кражба са само част от бедите, които никой от нас не си пожелава за Новата година. Трябва да сме подготвени за всякакви ситуации и ако през 2015 г. сме забравили да се погрижим за сигурността на нашия дом, да го направим още в началото на 2016 г.

Български

Зимна промоция по имуществени застраховки

   Зимата продължава да ни изненадва, продължават и нашите промоции и изненади към Вас. Само сега имате възможността да сключите Вашата имуществена застраховка на цени от 46 лв. с пълни покрития. Покритието е на база първи риск като всеки има възможност да се консултира с нашите експерти в областта, за да вземе най-правилното решение в зависимост от своите изисквания и нужди. Направете избор на най-удобния вариант за защита на Вашето движимо и недвижимо имущество.

Български

Да защитим дома си, докато отсъстваме по празниците

   Често ставаме свидетели на неочаквани случки, в които домът ни понася сериозни щети. Кражбите и влизането с взлом са висок процент, а неумишлено нанесените щети на имуществата са дори повече. Още по-неприятно е, когато инцидентът се случи, докато не сме у дома. Макар и да не го очакваме, не е изключено да попаднем в подобна ситуация – заминаваме на коледна почивка, връщаме се и заварваме апартамента наводнен в следствие на разсеяността на съседа. Със сигурност наводнението не е най-добрият финал на коледната отпуска.

Български

Какви видове биват застраховките? (част I)

Едно от най-големите предимства на застраховането е, че Ви предоставя подкрепя и защита, когато се случи инцидент или злополука. Много хора подценяват тази област, особено по време на криза, най-вече, защото нямат големи приходи. Друг важен фактор е, че клиентите остават с неясни представи за това каква е ползата от застраховката.

Много от застрахователните агенти/брокери не разказват до последната точка условията на полиците. По-скептичните хора дори смятат, че това са излишни разходи.

Български

Имуществени застраховки на физически лица

Застраховката е специално разработена с цел осигуряване на пълно застрахователно покритие на имуществото на физически и юридически лица - жилищни, вилни и стопански сгради, общо обзавеждане и лични вещи, битови електроуреди, аудиовизуална и електронна техника, стопанско имущество, произведения на изкуството, и др.

Застраховката осигурява защита от :

Български
Subscribe to RSS - имуществена застраховка