злополука | Нетинс Брокерс

злополука

Пътувайте защитени със застраховка Злополука на пътуващите в МПС

     Обикновено, говорейки за автомобилни застраховки, мислим буквално само за автомобилите. Колко и как ще ни обезщети застрахователя в случай на щета, къде ще отстраним повредата и как ще си получим паричната компенсация, в случай на такава – това са част от въпросите, които най-много ни вълнуват. Не засягаме темата за живота и сигурността на водача и пътниците в автомобила, доверяваме се на вниманието и уменията на този който ни вози, сигурността и техническата изправност на автомобила и донякъде на пътните условия.

Български

Интересът към туристическите застраховки расте все повече

     Българите все повече държат на сигурността и спокойствието при почивка или пътуване зад граница. За това можем да съдим от устойчивия ръст при пазара на туристически застраховки, както и в броя на издадените европейски здравноосигурителни карти през последните години.

Български

Есенни промоции за дома и автомобила

     С настъпването на есента идват и сезонните опасности за движимото и недвижимото ни имущество. Пороен дъжд може да наводни имота ни и да причини неудобства за седмици и месеци наред. Студеният вятър може да събори дървета, да отнесе покриви или да изпрати летящи предмети към прозорците ни. За сняг е още рано да се говори, но никога не знаем кога ще ни изненада. Ако на прага на зимата домът или автомобилът ни се окажат повредени, финансовите разходи може сериозно да ударят бюджета ни.

Български

Купуваме два пъти повече застраховки за здраве

   Близо два пъти се е увеличил интересът към застраховките "Заболяване" през 2014 г., сочат предварителните данни на Комисията за финансов надзор за животозастрахователния пазар у нас. Докато през 2013 г. сме купили такива полици на обща стойност 12.135 млн. лв., то през следващата 2014 г. сумата се увеличава с близо 93% до 23.401 млн. лв.

Български

Застраховка "Заболяване" все по-популярна у нас

   Двойно по-висок премиен приход са реализирали животозастрахователните компании у нас от застраховка „Заболяване“ до края на ноември 2014 г.

Български

Не тръгвайте в планината без застраховка!

   Туристите и скиорите задължително трябва да си направят туристическа планинска застраховка преди да тръгнат към планината. Тя се използва при спортна или туристическа дейност в планината, както и при упражняване на различни хобита, в това число и екстремни.

Български

Застраховка "Злополука"

Пролетта дойде, температурите се повишиха, а с тях се повишиха и рисковете от злополуки.

Нетинс Брокерс има удоволствието да се погрижи за сигурността на Вас и Вашето семейство. При застраховките „Злополука” изборът винаги минава през въпроса: „Имам ли нужда от такъв разход?", а отговорът никога не е еднозначен. Той зависи от конкретния човек, от неговото семейно положение, доходи и нужди.

Български

Застраховка Злополука

Пролетта дойде, температурите се повишиха, а с тях се повишиха и рисковете от злополуки.Нетинс Брокерс има удоволствието да се погрижи за сигурността на Вас и Вашето семейство. При застраховките „Живот” изборът винаги минава през въпроса: „Имам ли нужда от такъв разход?", а отговорът никога не е еднозначен. Той зависи от конкретния човек, от неговото семейно положение, доходи и нужди.Само сега имате възможност на минимални цени за застраховка от 10 лв. годишно да осигурете необходимата грижа за любимите Ви хора.

Undefined
Subscribe to RSS - злополука