защита | Нетинс Брокерс

защита

Защитете Бизнеса си Със Застраховка „Ключови лица“

Като предприемач знаете, че ръководенето на успешен бизнес означава да имате екип от страхотни хора и винаги ще има поне един човек, който ще се откроява от останалите, като ключов играч в това компанията да жъне успехи.

Знанията, уменията или цялостният опит на този човек се считат за изключително ценни за компанията.

Как би се справил бизнесът ви, ако този човек почине или се разболее сериозно?

Застраховка „Ключови лица“ ви помага да предпазите бизнеса си, ако се случат такива непредвидени обстоятелства.

Български

Как да защитим своите близки и спестяванията си?

През последните години сме свидетели на много динамично развитие във финансовия сектор, което ни кара да се замислим сериозно за социалната система и за това как ще се подсигурят необходимите средства за преживяване на населението.

Едва 5% от хората при достигане на 65 годишна възраст ще продължават да разполагат с безпроблемен финансов доход.

Всички ние сме поставени пред голямо предизвикателство…

Как да повишим финансовата си култура, да може да спестяваме част от приходите си и най – вече, да ги вложим разумно в сигурна инвестиция?

Български

До 50% отстъпки за имуществено застраховане през лятото

     Всички наши клиенти могат да се възползват и да осигурят защита на своя дом, като сключат застраховка „Защитен дом“ с 45% отстъпка от тарифата за периода от 01.06.2016 г. до края на септември. Минималната застрахователна премия е 10 лв.

Български

Стартира кампания "Безгрижна ваканция"

   Кампанията „Безгрижна ваканция“ предоставя възможността да си осигурите безгрижие и спокойствие по време на лятната почивка чрез комбинация от застрахователни продукти.

   До 13 септември 2015, всеки един от Вас би могъл да направи своя избор от промоционални пакети по продуктите "Пожар и други щети на имуществото", "Комфорт за дома и семейството", "Помощ при пътуване", "Отмяна на пътуване", "Индивидуална застраховка Злополука".

Български

Лятна промоция по имуществени застраховки

   Стартира традиционната лятна промоция по имуществено застраховане. Клиентите на дружеството могат да сключат застраховка „Защитен дом“ с 45% отстъпка от тарифата за периода от 01.06.2015 г. до края на месец септември. Минималната застрахователна премия е 10 лв.

Български

Да защитим дома си, докато отсъстваме по празниците

   Често ставаме свидетели на неочаквани случки, в които домът ни понася сериозни щети. Кражбите и влизането с взлом са висок процент, а неумишлено нанесените щети на имуществата са дори повече. Още по-неприятно е, когато инцидентът се случи, докато не сме у дома. Макар и да не го очакваме, не е изключено да попаднем в подобна ситуация – заминаваме на коледна почивка, връщаме се и заварваме апартамента наводнен в следствие на разсеяността на съседа. Със сигурност наводнението не е най-добрият финал на коледната отпуска.

Български

Защо да изберем застраховка "Живот" като начин на спестяване, вместо депозит в банка?

   Спестяването е необходимост, която осъзнават повечето хора в България. Част от тях използват традиционните спестовни инструменти като банковите депозити, а  други все повече се доверяват на различни, модерни методи за спестяване, които отговарят на променящата се действителност.

Български

Митове и истини относно застраховка "Живот"

   Сред българите съществуват много митове по отношение на животозастраховането. Някои от най-разпространените са: "Застраховките „Живот” са скъпи", "Смятам, че на мен нищо лошо няма да ми се случи", "Това са пари, хвърлени на вятъра", както и –  „Застрахователите не плащат“.

Български

Да се погрижим за бъдещето на нашите деца

   През последните години много родители се замислят за бъдещето на своите деца. Основна грижа, на която е добре да обърнем внимание е това да ги застраховаме. На практика детската застраховка е натрупване на средства, което прави родителят с цел да гарантира стартов капитал за своето дете; eжегодно натрупване на допълнителна доходност; изплащане на гарантираната спестена сума на детето при навършване на пълнолетието му и/или застрахователна защита през най-палавите му детски мигове и игри.

Български

Застраховка "Злополука"

Пролетта дойде, температурите се повишиха, а с тях се повишиха и рисковете от злополуки.

Нетинс Брокерс има удоволствието да се погрижи за сигурността на Вас и Вашето семейство. При застраховките „Злополука” изборът винаги минава през въпроса: „Имам ли нужда от такъв разход?", а отговорът никога не е еднозначен. Той зависи от конкретния човек, от неговото семейно положение, доходи и нужди.

Български

Страници

Subscribe to RSS - защита