застраховка имущество | Нетинс Брокерс

застраховка имущество

Кампания за защита на дома

  Домът е най-ценното имущество, което притежаваме. Осигурявайки застрахователна защита за Вашия дом, избирате сигурност и спокойствие за Вас и Вашето семейство. Сега имате възможността да се възползвате от промоционални условия за сключването на подходящата за Вашето имущество застраховка.

   Продължителността на кампанията е до 30 април 2018г. През този период ще имате възможността да се възползвате от преференциални условия по сключването на застраховки „Достъпната сигурност за дома” и „Жилища и домашно имущество” срещу първи риск.

Промоционалните условия включват:

Български

Грижа за малкия и среден бизнес

     Различните неблагоприятни събития биха могли да доведат да сериозни затруднения в ежедневната дейност на всяка една фирма, а застрахователната защита е може би най-добрия начин за преодоляване на последствията от тях.

     Нетинс Брокерс има възможността да ви предложи атрактивни условия с допълнителна промоционална отстъпка от 20% за сключване на застраховка “Имущество за малък и среден бизнес”.

Български

Новогодишна промоция на застраховка "Имущество"

    Какво е Коледа без уютен дом, топлина, сигурност и подаръци? За да бъдете приятно зарадвани ние ще Ви дарим с всичко това, опаковано в застраховка „Имущество“. 

Български

Имуществени застраховки на коледни цени

   20% отстъпка на застраховките „Защитена фамилия“ и „Защитено имущество“ от 01 ноември 2015 г. до края на месец февруари 2016 г.

Български

Бъдете внимателни със собствеността на терасата при покупката на имот

   Освен основната задача на терасата, има и други важни неща, на които трябва да се обърне внимание при избора на нов дом. Терасата понякога е свързана и с много разходи.

Български
Subscribe to RSS - застраховка имущество