застраховка | Нетинс Брокерс

застраховка

Как може да защитите спестяванията си по време на криза?

Ставаме свидетели на нов световен ред и невиждана пандемия, която се докосва до всеки.

Предприетите мерки за борба с коронавируса вече доведоха до сериозна икономическа криза в целия свят. Забраните за пътуване, затварянето на молове, ресторанти, кафенета, необходимостта от поддържане на социална дистанция, поставят на колене цели индустрии. 

Цялостно индустрията и услугите ще забавят значително оборотите си. Ще започнат съкращения на служители, безработицата ще се увеличи.

Undefined

Не тръгвайте в планината без застраховка!

   Туристите и скиорите задължително трябва да си направят туристическа планинска застраховка преди да тръгнат към планината. Тя се използва при спортна или туристическа дейност в планината, както и при упражняване на различни хобита, в това число и екстремни.

Български

Застраховка "ЖИВОТ" като начин за спестяване вместо депозит в банка

Животозастраховането добива все по-широка популярност и като форма на спестяване. Голяма част от хората в България са традиционалисти и се придържат към депозитите, но от друга страна все повече българи се доверяват на модерните методи за спестяване, които отговарят на променящата се икономическа среда.

Български

Отделяме в пъти повече за автомобила , отколкото за здравеопазване и животозастраховане

Отделяме около шест пъти повече за ремонт и поддръжка на автомобила си, отколкото плащаме за собственото си здраве.

Български

Застраховка срещу земестресение

Застраховка срещу земетресение става все по-актуална заради огромния размер на щетите предизвикани от трусове през последните години. Доста хора смятат, че тази застраховка е много скъпа, но това далеч не е така. От всички видове застрахователни продукти, този вид застраховка е една от най-евтините.

Български

Какви видове биват застраховките? (част I)

Едно от най-големите предимства на застраховането е, че Ви предоставя подкрепя и защита, когато се случи инцидент или злополука. Много хора подценяват тази област, особено по време на криза, най-вече, защото нямат големи приходи. Друг важен фактор е, че клиентите остават с неясни представи за това каква е ползата от застраховката.

Много от застрахователните агенти/брокери не разказват до последната точка условията на полиците. По-скептичните хора дори смятат, че това са излишни разходи.

Български

Имуществени застраховки на физически лица

Застраховката е специално разработена с цел осигуряване на пълно застрахователно покритие на имуществото на физически и юридически лица - жилищни, вилни и стопански сгради, общо обзавеждане и лични вещи, битови електроуреди, аудиовизуална и електронна техника, стопанско имущество, произведения на изкуството, и др.

Застраховката осигурява защита от :

Български

Започва изплащането на обезщетения за изчезналия Боинг

Безспорният лидер в застраховането, Алианц, е започнал да изплаща компенсации по искове, свързани с изчезването на малайзийския самолет, предаде агенция Ройтерс.

Застрахователите на авиокомпанията са изчислили, че сумата, която ще трябва да бъде изплатена възлиза на повече от 100 млн.евро. Общата сума покрива обезщетения по два застрахователни договора – имуществен договор (за щетите на авиокомпанията) и договор за трудова злополука (за семействата на екипажа и  пасажерите).

Български

Застраховка „Авария на машини”

     За собствениците на производствени машини, оборудване и съоръжения, както и инвеститори в производството от всички видове отрасли на селскостопанската дейност, „НЕТИНС БРОКЕРС” ООД предлага застраховката „Авария на машини” с разширен обхват на покрити рискове съобразно промените в пазарното търсене, които постоянно се следят и анализират от нашите специалисти.

Български

Застраховка за електронно оборудване

Имуществената застраховка за електронното обурудване на „НЕТИНС БРОКЕРС” ООД може да бъде сключена от физически и юридически лица, за:

- електронно оборудване;
- прецизна апаратура;
- специализирана техника;
- обикновена офис електроника;
- медицинско оборудване;
- фотоволтаични системи;
- външни носители на информация.

Използвани в производствения процес или търговката дейност, извършвани на територията на Република България.

Български

Страници

Subscribe to RSS - застраховка