живот | Нетинс Брокерс

живот

Социални придобивки за служители

Социалните придобивки за служители стават все по – значими за пазара на труда. Много развиващи се компании търсят подходящи схеми за стимулиране на своите служители, които трябва да съобразят със своите ценности, визия и финансови цели на компанията.

Ние в Нетинс Брокерс сме тясно специализирани в социални придобивки за служители и с така наречените „Златни окови“, чрез които работодателите повишават мотивацията и ефективността в работната среда и намаляват текучеството на ключови служители.

Може да предложим следните консултантски услуги:

Undefined

Застрахователният пазар продължава да расте

     За четвърта поредна година застрахователният пазар в България отбелязва ръст. Тенденцията е бавно, но уверено с равномврни стъпки да върви нагоре.

     Брутните премии в застрахователния бранш са 2,05 млрд. лева за 2016 г., като разпределението общо застраховане спрямо живот е 1,62 млрд. към 0,43 млрд. или съотношение 80% -20%.

Български

5 Основни Грешки При Сключване на Застраховка Живот

Застраховката Живот е необходима, за да защити и подсигури семейството ти, в случай на загуба на живот.

Застраховката Живот може да се окаже сложен избор: има толко много продукти и възможности за избор, кой да избереш за бенефициент и какво точно покритие да добавиш.

Български

Отделяме в пъти повече за автомобила , отколкото за здравеопазване и животозастраховане

Отделяме около шест пъти повече за ремонт и поддръжка на автомобила си, отколкото плащаме за собственото си здраве.

Български

Застраховките – Европейският съюз подкрепи по-добра информация и защита за клиентите

Процедурата по сключване на застраховка трябва да се улесни и да бъде осигурена по-добра защита от законодателни промени, актуализиращи правилата на Европейския съюз по отношение на дейността на застрахователните агенти.

Български
Subscribe to RSS - живот