Домашно имущество | Нетинс Брокерс

Домашно имущество

Как може да защитите спестяванията си по време на криза?

Ставаме свидетели на нов световен ред и невиждана пандемия, която се докосва до всеки.

Предприетите мерки за борба с коронавируса вече доведоха до сериозна икономическа криза в целия свят. Забраните за пътуване, затварянето на молове, ресторанти, кафенета, необходимостта от поддържане на социална дистанция, поставят на колене цели индустрии. 

Цялостно индустрията и услугите ще забавят значително оборотите си. Ще започнат съкращения на служители, безработицата ще се увеличи.

Undefined

Кампания за защита на дома

  Домът е най-ценното имущество, което притежаваме. Осигурявайки застрахователна защита за Вашия дом, избирате сигурност и спокойствие за Вас и Вашето семейство. Сега имате възможността да се възползвате от промоционални условия за сключването на подходящата за Вашето имущество застраховка.

   Продължителността на кампанията е до 30 април 2018г. През този период ще имате възможността да се възползвате от преференциални условия по сключването на застраховки „Достъпната сигурност за дома” и „Жилища и домашно имущество” срещу първи риск.

Промоционалните условия включват:

Български

Защита на дома от летните рискове

     Лятото е на прага и вече чакаме с нетърпение планираните ваканции. Но въпреки че топлият сезон изглежда безопасен и приятен, рисковете свързани с настъпването му не са никак малко. За ваше лично и финансово спокойствие е препоръчително да имате сключена застраховка. А ако все още не сте сигурни дали ви трябва застраховка, ще ви представим някои от рисковете на лятото.

Български

Ползите на застраховка "Домашно имущество"

     Едва 5% от жилищата в България имат сключена застраховка, като за сравнение може да се посочи, че обхвата в страните членки на ЕС е близо 90%.

     Имуществените застраховки осигуряват защита за Вашия дом, офис, магазин, хотел или предприятие, както и свързаните с него лични и бизнес интереси или отговорности. Застраховка „Домашно имущество” осигурява защита на имуществото на физически лица.

Български

Да обърнем внимание на домашното ни имущество

   Статистиката сочи, че в България едва 5% от жилищата имат сключена застраховка, докато в останалите страни членки на ЕС този процент е близо 90. Застраховка "Домашно имущество" е предназначена за застраховане на движими и недвижими имущества, собственост на физически лица.

Български
Subscribe to RSS - Домашно имущество