дом | Нетинс Брокерс

дом

Предимства на имущественото застраховане

     Типично за българския застрахователен пазар е склонността на хората да сключват единствено задължителните застраховки. Гледате скептично на застраховките или просто нямате изграден навик и култура да се застраховате редовно и доброволно. От самите вас зависи дали ще промените стереотипите си и ще започнете да застраховате първо по-важните елементи от живота ви, а именно вашият покрив. Често от застраховка имущество се лишават не само домакинствата, но и собствениците на малки бизнеси и офиси.

Български

Как да изберем най-подходящата имуществена застраховка?

     Все повече собственици се замислят как да предпазят жилищата си от пожар, природни бедствия, наводнения, кражба, късо съединение, токов удар,земетресение,вандализъм. Статистиката показва, че малка част от българите застрахват този толкова важен актив. Всички може да се съгласим, че домът е най-ценното имущество, което притежаваме. Осигурявайки застрахователна защита за вашия дом, осигурявате сигурност и спокойствие за вас и вашето семейство.

Български

Ползите на застраховка "Домашно имущество"

     Едва 5% от жилищата в България имат сключена застраховка, като за сравнение може да се посочи, че обхвата в страните членки на ЕС е близо 90%.

     Имуществените застраховки осигуряват защита за Вашия дом, офис, магазин, хотел или предприятие, както и свързаните с него лични и бизнес интереси или отговорности. Застраховка „Домашно имущество” осигурява защита на имуществото на физически лица.

Български

Най-добрият подарък за Вашия дом

     След всички подаръци за близките хора помислихте ли кой би бил най-добрият новогодишен подарък за Вашия дом? За съжаление, много са заплахите, които биха могли да нанесат вреди на нашата уютна крепост и да ни донесат не само емоционални, но и финансови проблеми. Пожар, наводнение, кражба са само част от бедите, които никой от нас не си пожелава за Новата година. Трябва да сме подготвени за всякакви ситуации и ако през 2015 г. сме забравили да се погрижим за сигурността на нашия дом, да го направим още в началото на 2016 г.

Български

Лятна промоция по имуществени застраховки

   Стартира традиционната лятна промоция по имуществено застраховане. Клиентите на дружеството могат да сключат застраховка „Защитен дом“ с 45% отстъпка от тарифата за периода от 01.06.2015 г. до края на месец септември. Минималната застрахователна премия е 10 лв.

Български

Да защитим дома си, докато отсъстваме по празниците

   Често ставаме свидетели на неочаквани случки, в които домът ни понася сериозни щети. Кражбите и влизането с взлом са висок процент, а неумишлено нанесените щети на имуществата са дори повече. Още по-неприятно е, когато инцидентът се случи, докато не сме у дома. Макар и да не го очакваме, не е изключено да попаднем в подобна ситуация – заминаваме на коледна почивка, връщаме се и заварваме апартамента наводнен в следствие на разсеяността на съседа. Със сигурност наводнението не е най-добрият финал на коледната отпуска.

Български

Да обърнем внимание на домашното ни имущество

   Статистиката сочи, че в България едва 5% от жилищата имат сключена застраховка, докато в останалите страни членки на ЕС този процент е близо 90. Застраховка "Домашно имущество" е предназначена за застраховане на движими и недвижими имущества, собственост на физически лица.

Български
Subscribe to RSS - дом