бъдеще | Нетинс Брокерс

бъдеще

Защо да изберем застраховка "Живот" като начин на спестяване, вместо депозит в банка?

   Спестяването е необходимост, която осъзнават повечето хора в България. Част от тях използват традиционните спестовни инструменти като банковите депозити, а  други все повече се доверяват на различни, модерни методи за спестяване, които отговарят на променящата се действителност.

Български

Митове и истини относно застраховка "Живот"

   Сред българите съществуват много митове по отношение на животозастраховането. Някои от най-разпространените са: "Застраховките „Живот” са скъпи", "Смятам, че на мен нищо лошо няма да ми се случи", "Това са пари, хвърлени на вятъра", както и –  „Застрахователите не плащат“.

Български

Да се погрижим за бъдещето на нашите деца

   През последните години много родители се замислят за бъдещето на своите деца. Основна грижа, на която е добре да обърнем внимание е това да ги застраховаме. На практика детската застраховка е натрупване на средства, което прави родителят с цел да гарантира стартов капитал за своето дете; eжегодно натрупване на допълнителна доходност; изплащане на гарантираната спестена сума на детето при навършване на пълнолетието му и/или застрахователна защита през най-палавите му детски мигове и игри.

Български
Subscribe to RSS - бъдеще