бедствия | Нетинс Брокерс

бедствия

Предимства на имущественото застраховане

     Типично за българския застрахователен пазар е склонността на хората да сключват единствено задължителните застраховки. Гледате скептично на застраховките или просто нямате изграден навик и култура да се застраховате редовно и доброволно. От самите вас зависи дали ще промените стереотипите си и ще започнете да застраховате първо по-важните елементи от живота ви, а именно вашият покрив. Често от застраховка имущество се лишават не само домакинствата, но и собствениците на малки бизнеси и офиси.

Български

Кампания "Земеделски култури"

     Предлаганите продукти за застраховане на земеделските култури са изключително разнообразни. Производителите могат да застраховат бъдещата реколта срещу проливен дъжд, буря, наводнение, пожар, осланяване, измръзване и други природни бедствия.

     През последните години все повече производители застраховат продукцията си. Статистиката сочи, че в момента около 40% от земеделското производство у нас е застраховано срещу различни рискове.

Български

Най-добрият подарък за Вашия дом

     След всички подаръци за близките хора помислихте ли кой би бил най-добрият новогодишен подарък за Вашия дом? За съжаление, много са заплахите, които биха могли да нанесат вреди на нашата уютна крепост и да ни донесат не само емоционални, но и финансови проблеми. Пожар, наводнение, кражба са само част от бедите, които никой от нас не си пожелава за Новата година. Трябва да сме подготвени за всякакви ситуации и ако през 2015 г. сме забравили да се погрижим за сигурността на нашия дом, да го направим още в началото на 2016 г.

Български

Закон ни задължава да застраховаме жилищата си

   Българските граждани ще бъдат задължени да вземат мерки за предпазване на имуществото си от вреди и за ограничаване на вредите от бедствие. Това предвиждат приетите на първо четене от Народното събрание промени в Закона за защита при бедствия.

Български

Задължителна застраховка срещу бедствия

Кабинетът обмисля застраховката на имущество да стане задължителна.Това е предвидено в проект на стратегия за намаляване на риска от бедствия.

От 2015 г. застрахователните дружества трябва да информират държавата за финансовите рискове от бедствия.

Български

Въвеждане на задължителна застраховка „Земетресение”

   Червените депутати обмислят задължителна застраховка, която да предпазва имуществото ни от природно бедствия. Тази застраховка има за цел да предпази жилищните сгради в цяла България.

    Димчо Михалевски- председателят на парламентарната комисия за регионално развитие, разкри, че първата стъпка е направена, но има още какво да се направи по проекта.

Български
Subscribe to RSS - бедствия